Lukupiirit

Alla tietoja rikos- ja jännityskirjallisuutta käsittelevien lukupiirien kokoontumisajoista ja käsiteltävistä kirjoista. Jos olet kiinnostunut käynnistämään dekkarilukupiiriä omalla paikkakunnallasi ja haluat kerätä kiinnostuneita, voimme tiedottaa lukupiiristä täällä ja Dekkariseuran fb-sivulla. Ota yhteyttä puheenjohtajaan. Paikallisilta kirjastoilta voi kysellä kokoontumistilaa.


Helsinki

Helsingin lukupiiri kokoontuu joka kuukauden kolmantena tiistaina Kallion kirjaston dekkarikirjastossa kello 18.00. Yhteyshenkilö Jaana Toivola (jaanatoivola[at]gmail.com).

Keväällä 2020 käsiteltävät kirjat ovat:

 


Jyväskylä

Jyväskylän lukupiiri kokoontuu yleensä kuukauden viimeisenä maanantaina klo 18.00 Paikka on pääkirjaston Kahvila Novellin kerhohuone. Uudet osallistujat ovat tervetulleita. Yhteyshenkilö: Suvi Saarinen (suvisaarinen10[at]gmail.com).

Keväällä 2020 käsiteltävät kirjat ovat:

27.1. Leif GW Persson: Possujuhlat
24.2. Donna Leon: Nuoruuden lähde
30.3. Virpi Hämeen-Anttla: Yön sydän on jäätä
27.4. Tess Gerritsen: Joka tulella leikkii
25.5. Tina Frennstedt: Lupaus


Oulu

Dekkarilukupiiri kokoontuu Oulun pääkirjastossa joka kuun ensimmäinen tiistai kello 18 alkaen. Kokoontumispaikka on pääkirjaston II kerros ja siellä tila nimeltä Pysäkki. Lukupiiri on perustettu Dekkariseuraan kuuluneiden harrastajien innoittamana ja siitä vastaa Oulun kaupunginkirjasto. Yhteyshenkilö: Ritva Harmainen (ritva.harmainen[at]ouka.fi). 

Keväällä 2020 käsiteltävät kirjat ovat:

14.1. Tomas Gads: Pirulainen
11.2. Emma Luoma: Vain huonoja vaihtoehtoja
10.3. Heikki Valkama: Pallokala
14.4. Marja Björk: Raaka-Arska : Sirppisilmä
12.5. Pekka Hyyti: Tummat pilvet eilisen : jännitysromaani