Lukupiirit

Dekkariseuran perustamia rikos- ja jännityskirjallisuutta käsitteleviä lukupiirejä toimii ainakin Helsingissä ja Jyväskylässä. Alla tiedot lukupiirien kokoontumisajoista ja käsiteltävistä kirjoista.

Jos olet kiinnostunut käynnistämään dekkarilukupiiriä omalla paikkakunnallasi ja haluat kerätä kiinnostuneita, voimme tiedottaa lukupiiristä täällä ja Dekkariseuran fb-sivulla. Ota yhteyttä puheenjohtajaan. Paikallisilta kirjastoilta voi kysellä kokoontumistilaa.

Helsinki

Helsingin lukupiiri kokoontuu joka kuukauden kolmantena tiistaina Kallion kirjaston dekkarikirjastossa kello 18.00. Yhteyshenkilö Jaana Toivola (jaanatoivola[at]gmail.com).

Loppusyksyn 2018 käsiteltävät kirjat ovat:

21.8.2018 Martin Walker: Poliisimestari Bruno
18.9.2018 Pasi Luhtaniemi: Sokea piste
16.10.2018 Louise Penny: Naivistin kuolema
20.11.2018 Ruth Rendell: Veden lumo
18.12.2018 Elizabeth Peters: Krokotiili hiekkasärkällä

Jyväskylä

Jyväskylän lukupiiri kokoontuu yleensä kuukauden viimeisenä maanantaina klo 18.00 Paikka on pääkirjaston Kahvila Novellin kerhohuone. Uudet osallistujat ovat tervetulleita. Yhteyshenkilö: Suvi Saarinen (suvisaarinen10[at]gmail.com).

Loppusyksyn 2018 käsiteltävät kirjat ovat:

29.10. Malin Persson Giolito: Suurin kaikista
26.11. Ane Riehl: Pihka
Joulukuun kirjaa ei ole vielä päätetty.