Lukupiirit

Dekkariseuran perustamia rikos- ja jännityskirjallisuutta käsitteleviä lukupiirejä toimii ainakin Helsingissä ja Jyväskylässä. Alla tiedot lukupiirien kokoontumisajoista ja käsiteltävistä kirjoista.

Jos olet kiinnostunut käynnistämään dekkarilukupiiriä omalla paikkakunnallasi ja haluat kerätä kiinnostuneita, voimme tiedottaa lukupiiristä täällä ja Dekkariseuran fb-sivulla. Ota yhteyttä puheenjohtajaan. Paikallisilta kirjastoilta voi kysellä kokoontumistilaa.

Helsinki

Helsingin lukupiiri kokoontuu joka kuukauden kolmantena tiistaina Kallion kirjaston dekkarikirjastossa kello 18.00. Yhteyshenkilö Jaana Toivola (jaanatoivola[at]gmail.com).

Loppusyksyn 2018 käsiteltävät kirjat ovat:

Ti 16.10.2018  Louise Penny: Naivistin kuolema

Ti 20.11.2018  Ruth Rendell: Veden lumo

Ti 18..12.2018  Elizabeth Peters: Krokotiili hiekkasärkällä

Jyväskylä

Jyväskylän lukupiiri kokoontuu yleensä kuukauden viimeisenä maanantaina klo 18.00 Paikka on pääkirjaston Kahvila Novellin kerhohuone. Uudet osallistujat ovat tervetulleita. Yhteyshenkilö: Suvi Saarinen (suvisaarinen10[at]gmail.com).

Loppuskysyn 2018 käsiteltävät kirjat ovat:

29.10. Malin Persson Giolito: Suurin kaikista

26.11. Ane Riehl: Pihka

Joulukuun kirjaa ei ole vielä päätetty