Lukupiirit

Dekkariseuran perustamia rikos- ja jännityskirjallisuutta käsitteleviä lukupiirejä toimii ainakin Helsingissä ja Jyväskylässä. Alla tiedot lukupiirien kokoontumisajoista ja käsiteltävistä kirjoista.

Jos olet kiinnostunut käynnistämään dekkarilukupiiriä omalla paikkakunnallasi ja haluat kerätä kiinnostuneita, voimme tiedottaa lukupiiristä täällä ja Dekkariseuran fb-sivulla. Ota yhteyttä puheenjohtajaan. Paikallisilta kirjastoilta voi kysellä kokoontumistilaa.

Helsinki

Helsingin lukupiiri kokoontuu joka kuukauden kolmantena tiistaina Kallion kirjaston dekkarikirjastossa kello 18.00. Kevään tapaamisajat ja käsiteltävät kirjat ovat:

Ti 20.3.2018  Mihkel Raud: Sininen on sinun taivaasi

Ti 17.4.2018  James Chuch: Korealainen kuurupiilo

Ti 15.5.2018  Samuel Davidkin: Esikoisten lunastus

Ti 12.6.2018  Nigel McCrery: Myrkynkeittäjä

Jyväskylä

Jyväskylän lukupiiri kokoontuu yleensä kuukauden viimeisenä maanantaina klo 18.00 Paikka on pääkirjaston Kahvila Novellin kerhohuone. Uudet osallistujat ovat tervetulleita. Yhteyshenkilö: Suvi Saarinen (suvisaarinen10[at]gmail.com).

Kevään tapaamisajat ja käsiteltävät kirjat ovat:

Ma 26.3.2018  Andrea Maria Schenkel: Hiljainen kylä

Ma 23.4.2018  Minette Walters: Ruumis jääkellarissa