Lukupiirit

Alla tietoja rikos- ja jännityskirjallisuutta käsittelevien lukupiirien kokoontumisajoista ja käsiteltävistä kirjoista. Jos olet kiinnostunut käynnistämään dekkarilukupiiriä omalla paikkakunnallasi ja haluat kerätä kiinnostuneita, voimme tiedottaa lukupiiristä täällä ja Dekkariseuran fb-sivulla. Ota yhteyttä puheenjohtajaan. Paikallisilta kirjastoilta voi kysellä kokoontumistilaa.

Helsinki

Helsingin lukupiiri kokoontuu joka kuukauden kolmantena tiistaina Kallion kirjaston dekkarikirjastossa kello 18.00. Yhteyshenkilö Jaana Toivola (jaanatoivola[at]gmail.com).

20.10. Noél Balen & Vanessa Barrot: Kalmakääryleitä murhakastikkeessa
17.11. Manuel Vazquez Montalban: Jumalten peli
15.12. Donna Leon: Tuntematon ihailija, paikka  joulukuussa on Ravintola Toveri Castreninkatu 3

Jyväskylä

Jyväskylän lukupiiri kokoontuu yleensä kuukauden viimeisenä maanantaina klo 18.00 Paikka on pääkirjaston Kahvila Novellin kerhohuone. Uudet osallistujat ovat tervetulleita. Yhteyshenkilö: Suvi Saarinen (suvisaarinen10[at]gmail.com).

27.1. Leif GW Persson: Possujuhlat
24.2. Donna Leon: Nuoruuden lähde
30.3. Virpi Hämeen-Anttla: Yön sydän on jäätä
27.4. Tess Gerritsen: Joka tulella leikkii
25.5. Tina Frennstedt: Lupaus

31.8. C.J.Sansom: Luostarin varjot
28.9. Jari Salonen: Kuokkavieraat
26.10. Robert Robinson: Kuolleet kirjatoukat
30.11. Seppo Mustaluoto: Totuuden kuriiri
14.12. luettava dekkari päätetään syksyllä

Oulu

Dekkarilukupiiri kokoontuu Oulun kaupunginkirjaston pääkirjastossa, Oulu-huone (3. kerros), kello 18 alkaen. Lukupiiri on perustettu Dekkariseuraan kuuluneiden harrastajien innoittamana ja siitä vastaa Oulun kaupunginkirjasto. Yhteyshenkilö: Ritva Harmainen (ritva.harmainen[at]ouka.fi).

14.1. Tomas Gads: Pirulainen
11.2. Emma Luoma: Vain huonoja vaihtoehtoja
10.3. Heikki Valkama: Pallokala
14.4. Marja Björk: Raaka-Arska : Sirppisilmä
12.5. Pekka Hyyti: Tummat pilvet eilisen : jännitysromaani

Kirjastossamme on linjattu, että lukupiirejä ei toistaiseksi syyskaudella järjestetä.