Jäseneksi?

Suomen dekkariseuran vuoden 2016 jäsenmaksu on 40 euroa. Se on samalla Ruumiin kulttuuri -lehden tilausmaksu. Mikäli liityt jäseneksi loppuvuonna, postitetaan samana vuonna jo ilmestyneet lehdet ilmoittamaasi osoitteeseen.

Jäsenet saavat kirjeitse tietoa jäsentapaamisista ja muista seuran järjestämistä tilaisuuksista. Lisäksi mm. Helsingin kirjamessuille jäsenet ovat saaneet alennushintaisen lipun (v. 2009 8 euroa, norm. 12 euroa).

Jäseneksi voi liittyä täyttämällä oheisen liittymislomakkeen tai täyttämällä seuran tilaisuuksissa paperisen lomakkeen.

Muissa jäsenasioissa ota yhteyttä Matti Järviseen (jasenasiat(at)dekkariseura.fi).

Tule mukaan!

Suomen dekkariseuran vuoden 2017 jäsenmaksu on 40 euroa. Se on samalla Ruumiin kulttuuri -lehden tilausmaksu.

Tilaushinnat ulkomaille:

Eurooppa:
Lentoteitse 55 € • maapostissa 53 €

Yhdysvallat ja muut maaa:
Lentoteitse 60 € • maapostissa 55 €