« All Tapahtumat

• Tämä tapahtuma on mennyt.

Vuoden johtolanka -voittaja Timo Saarto Dekkari-illassa

huhtikuu 10 • 17.30 - 19.30

Vuoden johtolanka -voittaja Timo Saarto vierailee Suomen dekkariseuran Dekkari-illassa Helsingin Kallion kirjaston Kupolisalissa tiistaina 10.4.2018 kello 17.30. Saarrolle myönnettiin palkinto romaanista Kuoleman kuukausi, joka sijoittuu vuoden 1917 Helsinkiin ja osittain myös Kallioon, Siltasaareen ja Sörnäisiin. Tarinaa jatkaa juuri ilmestynyt romaani Kevään varjo, jossa on siirrytty vuoteen 1918.

Saarto kertoo teoksistaan, niiden syntyprosessista ja teoksien historiallisesta taustasta. Häntä haastattelee Matti Järvinen Suomen dekkariseurasta. Saarron romaanien tunnelmaan johdattavat Slangibändin Wanhasta Sörkasta kertovat laulut.

Tilaisuuden yhteydessä on mahdollista ostaa Saarron teoksia ja tietysti saada kirjoihin myös signeerauksen.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Tervetuloa!

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä: