« All Tapahtumat

• Tämä tapahtuma on mennyt.

Dekkariseuran dekkari-ilta 7.5. Arthur Conan Doyle 160 vuotta

toukokuu 7 • 17.30 - 19.30

Arthur Conan Doylen syntymästä tulee 22.5.2019 kuluneeksi 160 vuotta. Sherlock Finland ry juhlistaa merkkipäivää yhdessä Suomen dekkariseuran kanssa dekkari-illan parissa.

Illan aikana kuulemme kaksi puheenvuoroa: Elina Karvo puhuu otsikolla ”Arthur Conan Doyle – lyhyt oppimäärä monen genren taitajan uraan”. Miia Katajisto kertoo esitelmässään Holmes-teemaisesta kirjallisuusmatkailusta otsikolla ”Sherlock Holmesin jäljillä – kirjallisuusmatkailua maineikkaan salapoliisin inspiroimana”.

Tilaisuudessa on myös mahdollisuus tavata Sherlock Finland ry:n edustajia ja kysyä mieltä askarruttavia kysymyksiä etsivään liittyen.

Dekkari-ilta järjestetään Kallion kirjastossa (Helsinki) tiistaina 7. toukokuuta klo 17.30 alkaen. Tervetuloa!

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä: