« All Tapahtumat

• Tämä tapahtuma on mennyt.

Marraskuun dekkari-ilta

marraskuu 17 • 17:30 - 18:30

Marraskuun dekkari-ilta Pasilan kirjastossa: Eeva Tenhusen rakastetut dekkarit

Suomen rakastetuimpiin dekkarikirjailijoihin kuuluva Eeva Tenhunen kuoli kesäkuussa. Dekkariseura muistelee Tenhusta järjestämällä  marraskuun dekkari-illan hänen tuotannostaan.  Siitä kertoo FM Kirsi Mäenpää ja lukijan puheenvuoron pitää Leena Laakso.  Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan dekkari-iltaan Pasilan kirjastoon (Kellosilta 9, Helsinki) tiistaina 7.11. klo 17.30.

Eeva Tenhunen nousi dekkarinystävien tietoisuuteen heti esikoisromaanillaan Mustat kalat, joka ilmestyi 1964. Vuosien mittaan sen suosio on säilynyt ja se on pärjännyt erinomaisesti erilaisissa suosikkidekkariäänestyksissä, Dekkariseuran omat äänestykset mukaan lukien. Kaiken kaikkiaan Eeva Tenhunen kirjoitti kahdeksan rikosromaania, joista kuudessa ovat päähenkilöinä jo Mustissa kaloissa esiintyneet Liisa ja Martti Halla.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä: