« All Tapahtumat

• Tämä tapahtuma on mennyt.

Dekkarit Festivaali – Rikospaikkana Varkaus

elokuu 2 - elokuu 4

Tapahtuma navigointi

Kolmipäiväinen Dekkarit-Festivaali  – rikospaikkana Varkaus pyörähtää käyntiin elokuun ensimmäisenä viikonloppuna 2.-4.8. Tapahtumapaikkana on Warkauden Klubi, Ahlströminkatu 13, 8250 Varkaus. Kellonajat ovat pe klo 18-21, la klo 10-21, su klo 10-14, ja kaikkiin tapahtumiin on yleisöllä vapaa pääsy.

Kolme päivää dekkarikirjailijoita, rikoselokuvaa ja rikosaiheista ohjelmaa sekä valtakunnallisen rikosnovellikilpailun tulokset. Mukana mm. Marko Kilpi, Harri Nykänen, Virpi Hämeen-Anttila, Ari Wahlsten, Mikko Porvali, Metropoliitta Panteleimon, Mika Kähkönen, Miika Viljakainen, ruotsalaisdekkaristi Dag Öhrlund ja rikospsykologian tohtori Angela Ahola. Lisäksi haastateltavana on juuri festivaalien alla vankilasta vapautuva kovan luokan ammattirikollinen, arvokuljetusryöstäjä Matti Sarén. Lisänimet mahdollisia, jopa todennäköisiä.

Lisätietoja:
www.brott.fi