« All Tapahtumat

• Tämä tapahtuma on mennyt.

Dekkariseuran jäsenretki 10.11. Hämeenlinnan teatteri

marraskuu 10 • 13.00 - 15.00

28€

Dekkariseura järjestää teatteriretken Hämeenlinnaan. Tarjolla on Hannu Huuskan Lontoosta löytämä Agatha Christien käsikirjoitus Kahvi mustana. Esityksen on Hämeenlinnan teatteriin ohjannut Olka Horila. Hercule Poirotia esittää Hannu Huuska ja muissa rooleissa ovat Ilkka Heiskanen, Aleksi Aromaa, Maiju-Riina Huttunen, Maksim Pavlenko, Birgitta Putkonen, Johanna Reilin, Sinikka Salminen, Tatu Siivonen ja Jarkko Tiainen.

Olemme varanneet 25 lippua Kahvi mustana -näytelmään lauantaina 10.11.2018 klo 13.00. Seuran jäsenten avecit ovat tervetulleita mukaan.

Lipun hinta on ryhmäalennuksen jälkeen kaikille 28,00 euroa. Sitovat ilmoittautumiset seuran sihteeripostiin sihteeri[at]dekkariseura.fi viimeistään keskiviikkona 3.10.2018. Laita ilmoittautumisviestiin nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi, lippujen määrä ja halukkuutesi yhteisruokailuun esityksen jälkeen. Saat vahvistusviestin ja maksuohjeen. Yhteismatkaa ei ole järjestetty. Teatterin osoite on Keinusaarentie1, 3.krs., Hämeenlinna

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä: