« All Tapahtumat

Dekkariseuran 35-vuotisjuhlaillallinen

lokakuu 25 • 19.00 - 21.00

Lämpimästi tervetuloa Dekkariseuran 35-vuotisjuhlaillalliselle perjantaina 25.10.2019 Scandic Hotel Simonkentän Ateljee-tilaan (Simonkatu 9). Paikka on Helsingin ydinkeskustassa, lyhyen matkan päässä rautatieasemasta ja vielä lyhyemmän matkan päässä linja-autoasemasta.

Illallinen on Italia-teemainen buffet-illallinen, jossa on useita alkuruokia. Pääruokina tagliata (liha) sekä munakoiso-mozzarellapaistos (kasvis). Jälkiruokana vaniljapannacotta ja marinoituja marjoja. Laktoosittomuus ja gluteenittomuus on huomioitu.

Illalliskortin hinta on 50 euroa, ja ruokien lisäksi se sisältää alkumaljan. Muut juomat omalla kustannuksella.

Ohjelmassa mm. dekkarivisa ja musiikkia (Tapani Suutari).

Ilmoittaudu seuran sihteerille Pirjo Ylöstalolle viimeistään 11.10.2019 sähköpostitse osoitteeseen sihteeri (at) dekkariseura.fi tai tekstiviestillä puhelinnumeroon 0400 340 933. Avecit ovat tervetulleita, joten laita ilmoittautumisviestiin oman nimesi ja yhteystietojesi lisäksi osallistujien lukumäärä. Saat vahvistusviestissä tili- ja viitenumeron maksamista varten.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä: