« All Tapahtumat

• Tämä tapahtuma on mennyt.

Dekkari-ilta 8.5.

toukokuu 8 • 17.30 - 19.00

Vapaa

Kevään viimeisen Dekkari-illan vieraaksi saapuu Lauri Mäkinen.  Hänen esikoisteoksensa Älykkäät kuin käärmeet, viattomat kuin kyyhkyset(Siltala, 2015) palkittiin parhaana esikoisdekkarina vuonna 2016. Viime vuonna Mäkiseltä ilmestyi toinen romaani 50/50.

Mäkisen molemmat teokset uhmaavat genrerajoja. Esikoisteosta kuvataan palkintoperusteluissa näin: ”Se on yhtä aikaa taidokas rakkauskertomus, jännittävä murhamysteeri ja yhden maailman kattava laajojen mittojen lukuromaani.” Teos sijoittuu 1900-luvun alun lähetyssaarnaajien pariin Afrikassa Ambomaaksi nimetyn Pohjois-Namibian alueelle. Viimevuotista 50/50-romaania voi puolestaan luonnehtia niin rikos-, sota- kuin historialliseksi romaaniksi pääasiallisen tapahtumapaikan ollessa saksalais-suomalaisten joukkojen hallussaan pitämä Kiestinki vuonna 1942.

Haastattelijana on  Leena Korsumäki Suomen dekkariseurasta.

Dekkari-ilta pidetään Kallion kirjaston kellarikerroksen Dekkarikirjasto-tilassa tiistaina 8.5. klo 17.30

Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Tervetuloa!

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä: